Connected са Nakadia, Nusha, Невена Јеремић и Леа Добричић

Прва дама електронске музике Леа Добричић организује трећу по реду журку у Београду на којој окупља светски познате ди-џејеве и младе таленте са домаћег простора

Субота 17. јун 2017.

cover image

Леа Добричић са гостима наступа 24. јуна од 23:00 до 06:00 у Барутани на Калемегдану. Connected је назив журке коју Леа организује са идејом да се повеже са публиком и шири позитивну енергију. Трећа по реду журка на којој је Леа домаћица вечери овај пут доводи сјајне гошће да заједно шире љубав и позитивну енергију. Nakadia, Nusha и Невена Јеремић на челу са нашом најпознатијом техно девојком ће "запалити" Барутану одличним електронским звуком.


Леа Добричић од 2005. године успешно гради музичку каријеру која је заиста импресивна. Преданост послу, дисциплина, харизма и таленат су је позиционирали у сам врх ди-џејинга. Бројни наступи у познатим клубовима и на фестивалима широм Европе су стандардна рута њених наступа. Свако гостовање на домаћем терену је увек велико дешавање у Београду које се не пропушта. Препознатљива по сетовима у којима доминира deep house, tech house, minimal и technо у елегантном стилу креира уникатан звук и одличну енергију. Своја, професионална и харизматична. 


Nakadia долази са Тајланда. Својом егзoтичном појавом, енергијом високог напона и перфектним миксовањем је изазвала techno револуцију у својој земљи и кренула у освајање света. Берлин, Ибица и други важни градови светске музичке сцене су сјајну уметницу прихватили на прво слушање. Моћна девојка која сигурним корацима осваја свет електронске музике.


Nusha је актуелна на светској сцени од 2007. године и за кратко време је стигла до успеха да сарађује са познатим именима као што је Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela, Dubfire и други. Осим успешне ди-џеј каријере, популарност је стекла и својим продукцијским остварењима за етикете Defected Records, Suruba X, Crossfrontier Audio и 1Trax. Веома тражена дама широм света која је препознатљива по сетовима у којима врти увек нови звук.


Невена Јеремић, популарна госпођица београдске underground сцене која своју инспирацију проналази у минимализму и једноставности. Њени сетови су мешавина опијајуће мелодије и мрачног грува. Посебан звук коме је одана је учинио једном од најпопуларнијих ди-џејева у Београду.


ПОВЕЗАНО