Connected sa Nakadia, Nusha, Nevena Jeremić i Lea Dobričić

Prva dama elektronske muzike Lea Dobričić organizuje treću po redu žurku u Beogradu na kojoj okuplja svetski poznate di-džejeve i mlade talente sa domaćeg prostora

Subota 17. jun 2017.

cover image

Lea Dobričić sa gostima nastupa 24. juna od 23:00 do 06:00 u Barutani na Kalemegdanu. Connected je naziv žurke koju Lea organizuje sa idejom da se poveže sa publikom i širi pozitivnu energiju. Treća po redu žurka na kojoj je Lea domaćica večeri ovaj put dovodi sjajne gošće da zajedno šire ljubav i pozitivnu energiju. Nakadia, Nusha i Nevena Jeremić na čelu sa našom najpoznatijom tehno devojkom će "zapaliti" Barutanu odličnim elektronskim zvukom.


Lea Dobričić od 2005. godine uspešno gradi muzičku karijeru koja je zaista impresivna. Predanost poslu, disciplina, harizma i talenat su je pozicionirali u sam vrh di-džejinga. Brojni nastupi u poznatim klubovima i na festivalima širom Evrope su standardna ruta njenih nastupa. Svako gostovanje na domaćem terenu je uvek veliko dešavanje u Beogradu koje se ne propušta. Prepoznatljiva po setovima u kojima dominira deep house, tech house, minimal i techno u elegantnom stilu kreira unikatan zvuk i odličnu energiju. Svoja, profesionalna i harizmatična. 


Nakadia dolazi sa Tajlanda. Svojom egzotičnom pojavom, energijom visokog napona i perfektnim miksovanjem je izazvala techno revoluciju u svojoj zemlji i krenula u osvajanje sveta. Berlin, Ibica i drugi važni gradovi svetske muzičke scene su sjajnu umetnicu prihvatili na prvo slušanje. Moćna devojka koja sigurnim koracima osvaja svet elektronske muzike.


Nusha je aktuelna na svetskoj sceni od 2007. godine i za kratko vreme je stigla do uspeha da sarađuje sa poznatim imenima kao što je Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela, Dubfire i drugi. Osim uspešne di-džej karijere, popularnost je stekla i svojim produkcijskim ostvarenjima za etikete Defected Records, Suruba X, Crossfrontier Audio i 1Trax. Veoma tražena dama širom sveta koja je prepoznatljiva po setovima u kojima vrti uvek novi zvuk.


Nevena Jeremić, popularna gospođica beogradske underground scene koja svoju inspiraciju pronalazi u minimalizmu i jednostavnosti. Njeni setovi su mešavina opijajuće melodije i mračnog gruva. Poseban zvuk kome je odana je učinio jednom od najpopularnijih di-džejeva u Beogradu.


POVEZANO