Boris Brejcha први пут у Београду

Фестивал Топљење доводи познатог немачког ди-џеја на Београдски сајам

Понедељак 05. јун 2017.

cover image

Господар high-tech minimal звука Boris Brejcha 10. јуна стиже по први пут у Београд. Атријум Београдског сајма је место одржавања фестивала на коме ће поред веома траженог Немца наступити Ann Clue, Кристина Лалић, Невена Јеремић, TKNO, Марко Вуковић, Bokee и Милош Пешовић.

Boris Brejcha, немачки ди-џеј и продуцент, још као мали је почео да се интересује за музику свирајући бубњеве. Планетарно популаран постаје лансирањем траке "Die Maschinen Sind Gestrandet" и наставља у успешном ритуму објављујући "My Love" и "Lost Memory". У својој каријери која траје целу деценију је наступао на свим водећим фестивалима и клубовима и коначно је Београд дошао на ред. Творац је сопственог музичког жанра high-tech minimal који представља фузију минимал и електро звука. Label "Fckng Serious" је у његовом власништву који је основао са најбољим пријатељима - Ann Clue и Deniz Bul.


Ann Clue, дама која се придружила Фестивалу Топљење и која ће правити друштво свом најбољем пријатељу Борису. Одувек је експериментисала различитим музичким жанровима док се није пронашла у електронској музици. Позната по харизми и непредвидивим сетовима, квалитетно комбинује мрачне и лепршаве мелодије у различитим варијацијама стилова и тонова. Њену музику карактерише дубок звук и јаке бас линије. Борис и Ann су ди-џеј пар који иза себе има неколико заједничких издања од којих се издвајају "Young And Stupid", "Acid Attack" и "Roadtrip". Воле да наступају заједно јер како кажу, тада уживају у high-tech minimal хармонији.

Репрезенти домаће подршке чине најбољи артисти електронске сцене који су припремили фантастичне наступе у виду b2b сетова - Кристина Лалић b2b TKNO, састав SillyHeadz који чине добро познати Марко Вуковић и Bokee, Невена Јеремић и Милош Пешовић. Велику журку ће у 21:00 отворити победници ди-џеј конкурса.

Карте су доступне на свим продајним местима Eventim Serbia и DD Tickets благајнама.