Boris Brejcha prvi put u Beogradu

Festival Topljenje dovodi poznatog nemačkog di-džeja na Beogradski sajam

Ponedeljak 05. jun 2017.

cover image

Gospodar high-tech minimal zvuka Boris Brejcha 10. juna stiže po prvi put u Beograd. Atrijum Beogradskog sajma je mesto održavanja festivala na kome će pored veoma traženog Nemca nastupiti Ann Clue, Kristina Lalić, Nevena Jeremić, TKNO, Marko Vuković, Bokee i Miloš Pešović.

Boris Brejcha, nemački di-džej i producent, još kao mali je počeo da se interesuje za muziku svirajući bubnjeve. Planetarno popularan postaje lansiranjem trake "Die Maschinen Sind Gestrandet" i nastavlja u uspešnom ritumu objavljujući "My Love" i "Lost Memory". U svojoj karijeri koja traje celu deceniju je nastupao na svim vodećim festivalima i klubovima i konačno je Beograd došao na red. Tvorac je sopstvenog muzičkog žanra high-tech minimal koji predstavlja fuziju minimal i elektro zvuka. Label "Fckng Serious" je u njegovom vlasništvu koji je osnovao sa najboljim prijateljima - Ann Clue i Deniz Bul.


Ann Clue, dama koja se pridružila Festivalu Topljenje i koja će praviti društvo svom najboljem prijatelju Borisu. Oduvek je eksperimentisala različitim muzičkim žanrovima dok se nije pronašla u elektronskoj muzici. Poznata po harizmi i nepredvidivim setovima, kvalitetno kombinuje mračne i lepršave melodije u različitim varijacijama stilova i tonova. Njenu muziku karakteriše dubok zvuk i jake bas linije. Boris i Ann su di-džej par koji iza sebe ima nekoliko zajedničkih izdanja od kojih se izdvajaju "Young And Stupid", "Acid Attack" i "Roadtrip". Vole da nastupaju zajedno jer kako kažu, tada uživaju u high-tech minimal harmoniji.

Reprezenti domaće podrške čine najbolji artisti elektronske scene koji su pripremili fantastične nastupe u vidu b2b setova - Kristina Lalić b2b TKNO, sastav SillyHeadz koji čine dobro poznati Marko Vuković i Bokee, Nevena Jeremić i Miloš Pešović. Veliku žurku će u 21:00 otvoriti pobednici di-džej konkursa.

Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i DD Tickets blagajnama.