Astral Projection Live

Легендарни тренс тим поново долази у Београд где ће са домаћом ди-џеј подршком размрдати Калемегдан

Уторак 27. јун 2017.

cover image

Astral Projection наступа 1. јула у Барутани од 23:00 заједно са домаћим ди-џејевима Aquapipe, Sivi и Albert. Чувени двојац, активан од 1993. године, чине Avi Nissim и Lior Perlmutter који производе Psychedelic Trance и Goa Trance, музички правац коме су доследни све ове године и који их је учинио планетарно популарним. Њихова база је Израел али своју музику промовишу широм света. Београд се поново нашао на њиховом густом распореду.


На глобалној електронској сцени су стекли велико поштовање и посматрају се као творци сопственог тренс правца. Припадају најактивнијим тренс ди-џејевима са богатом биографијом. Дугу каријеру су обележиле бројне сарадње са познатим уметницима из других музичких категорија као и ауторска издања и ремикси. Највећи број својих радова су објавили за своју етикету Trust In Trance.

Барутана је клуб у Београду који истински клабери јако добро познају. Смештен у срцу Београда, на Калемегданској тврђави, из сезоне у сезону је све популарније место за излазак под отвореним небом. Карте за овај догађај по цени од 900 динара су доступне преко DD ticket-a.


ПОВЕЗАНО