Astral Projection Live

Legendarni trens tim ponovo dolazi u Beograd gde će sa domaćom di-džej podrškom razmrdati Kalemegdan

Utorak 27. jun 2017.

cover image

Astral Projection nastupa 1. jula u Barutani od 23:00 zajedno sa domaćim di-džejevima Aquapipe, Sivi i Albert. Čuveni dvojac, aktivan od 1993. godine, čine Avi Nissim i Lior Perlmutter koji proizvode Psychedelic Trance i Goa Trance, muzički pravac kome su dosledni sve ove godine i koji ih je učinio planetarno popularnim. Njihova baza je Izrael ali svoju muziku promovišu širom sveta. Beograd se ponovo našao na njihovom gustom rasporedu.


Na globalnoj elektronskoj sceni su stekli veliko poštovanje i posmatraju se kao tvorci sopstvenog trens pravca. Pripadaju najaktivnijim trens di-džejevima sa bogatom biografijom. Dugu karijeru su obeležile brojne saradnje sa poznatim umetnicima iz drugih muzičkih kategorija kao i autorska izdanja i remiksi. Najveći broj svojih radova su objavili za svoju etiketu Trust In Trance.

Barutana je klub u Beogradu koji istinski klaberi jako dobro poznaju. Smešten u srcu Beograda, na Kalemegdanskoj tvrđavi, iz sezone u sezonu je sve popularnije mesto za izlazak pod otvorenim nebom. Karte za ovaj događaj po ceni od 900 dinara su dostupne preko DD ticket-a.


POVEZANO