Forest Fest 2017

Музика, природа и уметност - пет дана незаборавног провода у шуми

Среда 31. мај 2017.

cover image

Forest Fest се одржава у периоду од 8. до 12. јуна у селу Паштрић које је удаљено 3км од Мионице, Ваљево је на 25км, док је Београд 83км далеко од одличног провода у шуми. Најављује се спектакуларан програм атрактиван за све генерације у дубоким шумама, а Кумова чесма је обележена као епицентар дешавања. Техно музика, уметници из целог света, креативне радионице и богат пратећи програм учиниће да прелепа шума буде престоница најбољег провода. Организатори гарантују несвакидашњи визуелни и аудио догађај и позивају све заинтересоване да посете село Паштрић пре почетка фестивала како би обишли природне лепоте ове регије, као што су Рибничка пећина, река Рибница, затим Манастир Светог Петра и Павла, Музеј камена истраживача Предрага Петровића и друге знаменитости Србије. 


Музичко-уметнички хепенинг изузетно богатог садржаја презентоваће различите жанрове као што су Psy Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative, а наступају E-Mantra, Askari, Eleusyn, Tropical Bleyage, Sarmati, Милош, Влада, Столе и многи други.

Кроз различита предавања ће се представити велики број уметника из земље и света. Организоване су радионице, продајне изложбе слика, уметнички дизајнираног накита, гипсаних фигура, гардеробе и још много тога. Уз реку Рибницу се поставља камп насеље за одрасле и децу узраста од 3 до 10 година. Најмлађе у кампу ће водити стручни тим васпитача и васпитачица. Промоција и дегустација хране и пића из Египта, Италије и Француске ће испунити сва чула гастрономских хедониста који посете фестивал. Несвакидашњи спој тренс музике и прелепе природе очекује више хиљада посетилаца који ће имати прилику да присуствују предавању о настајању Psychedelic Trance сцене у Србији.


Фестивал је резултат успешне сарадње организације Digital Nexus из Ваљева, Интернационалне организације Technokrata, Туристичке организације Рибница, Општинe Мионица и Туристичке организације Србије. Добродошли у шумску бајку.