Forest Fest 2017

Muzika, priroda i umetnost - pet dana nezaboravnog provoda u šumi

Sreda 31. maj 2017.

cover image

Forest Fest se održava u periodu od 8. do 12. juna u selu Paštrić koje je udaljeno 3km od Mionice, Valjevo je na 25km, dok je Beograd 83km daleko od odličnog provoda u šumi. Najavljuje se spektakularan program atraktivan za sve generacije u dubokim šumama, a Kumova česma je obeležena kao epicentar dešavanja. Tehno muzika, umetnici iz celog sveta, kreativne radionice i bogat prateći program učiniće da prelepa šuma bude prestonica najboljeg provoda. Organizatori garantuju nesvakidašnji vizuelni i audio događaj i pozivaju sve zainteresovane da posete selo Paštrić pre početka festivala kako bi obišli prirodne lepote ove regije, kao što su Ribnička pećina, reka Ribnica, zatim Manastir Svetog Petra i Pavla, Muzej kamena istraživača Predraga Petrovića i druge znamenitosti Srbije. 


Muzičko-umetnički hepening izuzetno bogatog sadržaja prezentovaće različite žanrove kao što su Psy Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative, a nastupaju E-Mantra, Askari, Eleusyn, Tropical Bleyage, Sarmati, Miloš, Vlada, Stole i mnogi drugi.

Kroz različita predavanja će se predstaviti veliki broj umetnika iz zemlje i sveta. Organizovane su radionice, prodajne izložbe slika, umetnički dizajniranog nakita, gipsanih figura, garderobe i još mnogo toga. Uz reku Ribnicu se postavlja kamp naselje za odrasle i decu uzrasta od 3 do 10 godina. Najmlađe u kampu će voditi stručni tim vaspitača i vaspitačica. Promocija i degustacija hrane i pića iz Egipta, Italije i Francuske će ispuniti sva čula gastronomskih hedonista koji posete festival. Nesvakidašnji spoj trens muzike i prelepe prirode očekuje više hiljada posetilaca koji će imati priliku da prisustvuju predavanju o nastajanju Psychedelic Trance scene u Srbiji.


Festival je rezultat uspešne saradnje organizacije Digital Nexus iz Valjeva, Internacionalne organizacije Technokrata, Turističke organizacije Ribnica, Opštine Mionica i Turističke organizacije Srbije. Dobrodošli u šumsku bajku.