Gde izaći u subotu - 27. januar 2018

Kraj januara u znaku dobrog provoda

Sreda 24. jan 2018.

cover image

Poslednja subota prvog meseca u 2018. godini donosi odlične žurke. Ponuda noćnog provoda je raznovrsna, na vama je da odaberete najbolju opciju i groznica subotnje večeri može da počne.

Muzička apoteka - klub Drugstore organizuje žurku sa jednim od svojih domaćina. Filip Xavi u "All night long" formatu nastupa od 23:00 do 06:00. Domaći di-džej i producent važi za predstavnika moderne tehno scene koji preferira brojne žanrove. Insistira na tamnom tehno žanru u koji dodaje raznovrsne elemente i tako stvara potpuno jedinstven zvuk. Nastupao je na mnogim mestima ali najviše je ponosan na angažman u čuvenom klubu "Tresor" u Berlinu. Svetski tehno hram ima visoke kriterijume prilikom odabira gostiju. Filip je jedan od retkih iz Srbije koji je imao prilike da oseti autetičan tehno univerzum.

Splav 20/44 je mesto o kome piše cela Evropa. Zbog žurki na ovom mestu brojni svetski klaberi dolaze u Beograd. Ovde je najvažnija muzika i zato se lista izvođača pažljivo uređuje. Subota u potpalublju donosi provod sa tri di-džeja. Trole, Vlada Rus i Marko Milosavljević će od 23:00 do 06:00 puštati odabrane tehno pesme uz koje je izlazak u grad vrhunska zabava.


Klub Hype 27. januara od 23:30 kreira provod pod imenom "Saturday Night Fever". John Belk i Goran Starčević puštaju muziku u veoma modernom klubu sa svetskim enterijerom i fenomenalnom atmosferom. Subota je za mnoge omiljeni dan u nedelji, vladaju pozitivne vibracije širom grada i donose odličnu zabavu. Di-džejevi koji nastupaju imaju dugačak radni staž i važe za odlične predstavnike elektronskog zvuka sa kojima je noć pun pogodak.