Deborah De Luca zatvara letnju sezonu kluba Barutana

Atraktivna i talentovana umetnica iz Italije će svojim nastupom, uz sjajnu domaću podršku, označiti kraj klabinga popularnog kluba za leto 2017

Subota 30. sep 2017.

cover image

Deborah De Luca večeras, 30. septembra od 23:00 gostuje na velikom dešavanju, Barutana closing weekend koji je zbog najavljenog lošeg vremena premešten u klub Hangar. Društvo za miks pultom poznatoj Italijanki će praviti reprezenti domaće elektronske scene za koje vlada veliko interesovanje, a oni su Roxa, Tijana Kabić i Peter Portman. Organizator velikog muzičkog dešavanja je Blender koji najavljuje nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati. Ulaznice su dostupne putem Eventim-a i Gigs Tix-a, cena za regularan ulaz je 990 dinara, a VIP je 1.490 dinara.


Nekadašnja konobarica, kasnije igračica je rođena 1980. godine u Napulju, a do statusa svetski poznatog di-džeja je stigla napornim radom i velikim trudom. Tinejdžersko doba je obeležilo preseljenje u severni deo Italije zbog studiranja modnog dizajna ali ubrzo otkriva noćni život i uzbudljive klubove, te odustaje od studija i okreće se muzičkoj karijeri. Otkriva nove muzičke pravce, prati trendove i konstantno nadograđuje znanje, a 2013. godine pokreće sopstvenu etiketu, Sola_mente Records.


Muzika koju stvara je mešavina tvrdih tehno elemenata i minimal zvukova koji su oslobođeni svega što je uobičajeno. Na nastupima prenosi svoju strast prema muzici i na svakom gostovanju daje svoj maksimum, a zbog atraktivnog fizičkog izgleda većinu publike čini muški pol. Deborah De Luca je prvoklasni muzički brend čije vreme tek dolazi.


POVEZANO