Клабинг петком

Коинциденција или не али најбољи провод овог петка је у центру Савамале

Уторак 19. феб 2019.

cover image

Прва адреса коју никако не би требало заобићи је клуб Hype. Посебно издање журке "Hyperactive" заказано за 22. фебруар од 23:55 до 05:00 ће обележити савршен звук. Најпознатији произвођач сировог техна у целој Бугарској, ди-џеј и продуцент Методи Христов поново наступа у граду. Максималну подршку ће му пружити Вук Смиљанић али и домаћин клуба, ди-џеј Nexie. Овакав line up само необавештени могу да пропусте. Срећом ви то нисте и зато ћете уживати последњег петка у фебруару.

Наставак сјајне ноћне авантуре је у клубу Гадост. Два београдска ди-џеја, Петар Цветковић и Марко Вуковић су репрезенти најновије журке "Late Night Social Club", а организација вечери је овај пут отишла у руке етикете "Brosh Records". Врата клуба се отварају један сат иза поноћи и све до 07:00 можете да ђускате у типичном урбаном амбијенту. Само добар бит долази у обзир. Као и увек, биће баш моћно.


Клуб Штрафта увек има неки нови парти. И ниједан викенд није исти. У петак, 22. фебруара од 22:00 до 04:30 на репертоару је журка "Electro Pop". У центру пажње ће бити нумере које подижу расположење и праве гужву на подијуму за игру, а које ће ди-џеј Небојша Интрудер на њему својствен начин спојити. Поп ритам by Ријана, Молоко, Бруно Марс, Лејди Гага, Мајкл Џексон, Мадона и многи други није често доступан у клубовима. Ово је права журка за све вас који обожавате овај жанр.