Kolektiv Triii predstavlja: Di-džej Truncate

Tri vrhunska domaća di-džeja. Jedan gost iz Los Anđelesa. Žurka koja se dugo čekala

Ponedeljak 26. mar 2018.

cover image

Kolektiv Triii i veoma poseban gost - Truncate, nastupaju 31. marta od 23:00 do 06:00 u klubu Drugstore. Di-džej i producent iz Amerike po prvi put gostuje ne samo u Beogradu već i u čitavom regionu. Za ovaj provod je potrebna dupla klabing kondicija jer nakon žurke sledi Truncate Official After Party od 06:00 u klubu KPTM. Kraj marta i prvi dan aprila 2018. u stilu najboljeg underground tehna.

David Flores odnosno Truncate je aktivan na klupskoj sceni Los Anđelesa još od devedesetih godina. Dok je osvajao popularne klubove odličnim setovima u kojima su se čuli house, acid, techno i hardcore, shvatio je da mu nedostaje autorski produkcijski rad. Kreirao je nadimak Audio Injection i ceo West Coast je ubrzo zaigrao u njegovom ritmu.


Projekat Truncate lansirao je 2011. godine. Novo ime i etiketa donole su sasvim drugačiji zvuk. Odlučio se za duboki, čist, sirov tehno koji mu otvara vrata globalne elektronske scene. Iskustvo i nemerljivi talenat su mu omogućili perfektnu kreaciju tipičnog detroitskog tehna i evropskog, originalnog deep & minimal zvuka.

Nastupao je na gotovo svim eminentnim mestima i manifestacijama - klub Berghain u Berlinu, festival Awakenings u Amsterdamu, Womb u Tokiju i drugim prepoznatiljivim svetskim lokacijama gde se sluša odlična muzika. Ben Klock, Luke Slater, Chris Liebing, East Everything i mnogi drugi imaju samo pohvale za novu etapu svog kolege iz Amerike.


Poslednje veče u martu se obeležava kao poseban datum u klupskom kalendaru dešavanja. Kolektiv Triii - Boža Podunavac, Mirko Lazarević i Dušan Kačarević je za domaću publiku tehno brend sa kojim je svaka žurka više od dobrog provoda. Uz ovakvog gosta, beogradski klabing je apsolutno svetski. Ne propustite posebnu žurku.