Колектив Триии представља: Ди-џеј Truncate

Три врхунска домаћа ди-џеја. Један гост из Лос Анђелеса. Журка која се дуго чекала

Понедељак 26. мар 2018.

cover image

Колектив Триии и веома посебан гост - Truncate, наступају 31. марта од 23:00 до 06:00 у клубу Drugstore. Ди-џеј и продуцент из Америке по први пут гостује не само у Београду већ и у читавом региону. За овај провод је потребна дупла клабинг кондиција јер након журке следи Truncate Official After Party од 06:00 у клубу КПТМ. Крај марта и први дан априла 2018. у стилу најбољег underground техна.

David Flores односно Truncate је активан на клупској сцени Лос Анђелеса још од деведесетих година. Док је освајао популарне клубове одличним сетовима у којима су се чули house, acid, techno и hardcore, схватио је да му недостаје ауторски продукцијски рад. Креирао је надимак Audio Injection и цео West Coast је убрзо заиграо у његовом ритму.


Пројекат Truncate лансирао је 2011. године. Ново име и етикета доноле су сасвим другачији звук. Одлучио се за дубоки, чист, сиров техно који му отвара врата глобалне електронске сцене. Искуство и немерљиви таленат су му омогућили перфектну креацију типичног детроитског техна и европског, оригиналног deep & minimal звука.

Наступао је на готово свим еминентним местима и манифестацијама - клуб Berghain у Берлину, фестивал Awakenings у Амстердаму, Womb у Токију и другим препознатиљивим светским локацијама где се слуша одлична музика. Ben Klock, Luke Slater, Chris Liebing, East Everything и многи други имају само похвале за нову етапу свог колеге из Америке.


Последње вече у марту се обележава као посебан датум у клупском календару дешавања. Колектив Триии - Божа Подунавац, Мирко Лазаревић и Душан Качаревић је за домаћу публику техно бренд са којим је свака журка више од доброг провода. Уз оваквог госта, београдски клабинг је апсолутно светски. Не пропустите посебну журку.


ПОВЕЗАНО