Poslednja open air žurka 2017 u klubu KPTM

Provod pod palmama u Beogradu dovodi poznate di-džejeve i predstavlja odličnu žurku na kojoj se pozdravljamo sa letnjom sezonom

Utorak 17. okt 2017.

cover image

Open air žurka u bašti kluba KPTM se organizuje poslednji put za 2017. godinu u sredu, 18. oktobra od 16:00, a sve do ponoći muziku će puštati Marko Nastić, Milovan Stojanović i Ivan Radojević. Kraj provoda u letnjem stilu će obeležiti više nego dobra muzika i pozitivna atmosfera, a poželjan dress code je totalno tropski stil. Do 17:00 ulaz je besplatan.


Poznati klub je tokom čitavog leta kreirao odlične događaje za prave klabere i fanove pretežno tehno muzike, a sada je došlo vreme da se stavi tačka na provod pod vedrim nebom. Do sledećeg leta, žurke će se redovno organizovati u klubu i siugrno je da će biti veoma popularne. Povratak Marka Nastića na gradsku elektronsku scenu je naišlo na odličan odziv kod publike, a šta je spremio za ovu žurku ostaje da sačekamo sredu. Milovan Stojanović dolazi iz DBDZ kolektiva, dok udruženje 031 Republic predstavlja Ivan Radojević. Ovaj trio je proveren miks sa dešavanje koji u epicentar postavlja kvalitetnu i modernu elektronsku muziku.


POVEZANO