Последња open air журка 2017 у клубу КПТМ

Провод под палмама у Београду доводи познате ди-џејеве и представља одличну журку на којој се поздрављамо са летњом сезоном

Уторак 17. окт 2017.

cover image

Open air журка у башти клуба КПТМ се организује последњи пут за 2017. годину у среду, 18. октобра од 16:00, а све до поноћи музику ће пуштати Марко Настић, Милован Стојановић и Иван Радојевић. Крај провода у летњем стилу ће обележити више него добра музика и позитивна атмосфера, а пожељан dress code је тотално тропски стил. До 17:00 улаз је бесплатан.


Познати клуб је током читавог лета креирао одличне догађаје за праве клабере и фанове претежно техно музике, а сада је дошло време да се стави тачка на провод под ведрим небом. До следећег лета, журке ће се редовно организовати у клубу и сиугрно је да ће бити веома популарне. Повратак Марка Настића на градску електронску сцену је наишло на одличан одзив код публике, а шта је спремио за ову журку остаје да сачекамо среду. Милован Стојановић долази из DBDZ колектива, док удружење 031 Republic представља Иван Радојевић. Овај трио је проверен микс са дешавање који у епицентар поставља квалитетну и модерну електронску музику.


ПОВЕЗАНО