E Clip live

Trens atrakcija, između brojnih svetskih festivala konačno dolazi u matični grad da napravi žurku o kojoj će se dugo pričati

Subota 19. avg 2017.

cover image

E Clip, tačnije Marko Radovanović posle dužeg vremena nastupa u Beogradu. Klub KPTM je mesto održavanja žurke koja počinje večeras u 23:00 19. avgusta i trajaće do sledećeg jutra. Odličan trio koji čine Milosh Reload, Daki i Kuzma će zajedno sa Markom puštati samo najkvalitetniji trens. Ulaznice po ceni od 500 dinara su dostupne na ulazu kluba.


E-Clip je reprezent psy progressive pravca. Momak sa Bežanijske kose je prve tragove u psy žanru ostavio već 2002. godine kada se predstavljao kao Beyondecliptica. Grčka etiketa Medusa objavljuje njegov debitanstki materijal koji nosi naziv Groove technologies. Donosi odluku da promeni umetničko ime u 2009. godini i postaje prilično aktivniji u svetu di-džejinga. Za samo pet meseci je izbacio 10 pesama koje je publika odlično prihvatila. Do sada je objavio trake za brojne etikete poput Blue Tunes, Spin Twist, Oxygen, Prog On Syndicate i Yellow Sunshine Explosion. Važna etiketa Iono Music prepoznaje njegov magični talenat i poziva ga da se priključi velikoj porodici, a rezultat saradnje je album "Press Hold" iz novembra 2011. godine.


POVEZANO