72 сата у Београду

Три дана у главном граду. Три ноћи у аутентичној европској метрополи. Са најбољим водичем, доживећете незаборавно путовање

Уторак 16. јул 2019.

cover image

Добродошли у Београд. Лепе жеље се могу чути било где али заиста право гостопримство се ретко где осети. Срдачност Србије и њеног народа је оно што ћете сигурно понети у коферу успомена. Сјајна атмосфера ће бити тик уз аутентично домаћинство. Не верујете? Дођите и уверите се. Уживо.

Шта радити 24 сата у Београду је познато. Није тајна ни како провести 48 сати на територији велеграда. Мудри путници веома често резервишу 3 дана за разгледање главног града Србије. Ево шта никако не би требало да пропустите током кратког путовања.

Београд је фузија новог и старог. У себи носи типично урбано и потпуно природно. Дух старих времена се константно преплиће са савременим трендовима. Уколико сте припадник актуелних токова, уживајте у централним локацијама. Врачар је идеалан. Шармантне мале улице, градска врева и безброј знаменитости ће вас очарати. У случају да је за вас путовање једнако куповина, потражите своју зону за шопинг у Београду. Оставите довољно места у коферу за сувенире и нове ствари. Биће вам потребан и додатни пртљаг. Верујте на реч.


Ви сте путник у кондицији и још увек вас истраживање Београда није уморило. Ви желите да сазнате где се опуштају Београђани. Одлично. Дестинација број један је Ада Циганлија. Београдско море је најпосећенија зона током пролећа и лета. Уређено природно окружење и бројни садржаји за спорт и рекреацију на располагању су разлози због којих се овде долази и током хладних дана.

Бити у Београду, а не посетити симбол града је прави туристички дебакл. Истина, овде има симбола на претек али само је један Авалски торањ. Највише утврђење изазива максимално одушевљење. Читав град плус ужа и шира околина на длану. Једноставно, ово морате да видите. Издвојите довољно времена за кратко напуштање централних локација. Нећете се покајати.