72 sata u Beogradu

Tri dana u glavnom gradu. Tri noći u autentičnoj evropskoj metropoli. Sa najboljim vodičem, doživećete nezaboravno putovanje

Utorak 16. jul 2019.

cover image

Dobrodošli u Beograd. Lepe želje se mogu čuti bilo gde ali zaista pravo gostoprimstvo se retko gde oseti. Srdačnost Srbije i njenog naroda je ono što ćete sigurno poneti u koferu uspomena. Sjajna atmosfera će biti tik uz autentično domaćinstvo. Ne verujete? Dođite i uverite se. Uživo.

Šta raditi 24 sata u Beogradu je poznato. Nije tajna ni kako provesti 48 sati na teritoriji velegrada. Mudri putnici veoma često rezervišu 3 dana za razgledanje glavnog grada Srbije. Evo šta nikako ne bi trebalo da propustite tokom kratkog putovanja.

Beograd je fuzija novog i starog. U sebi nosi tipično urbano i potpuno prirodno. Duh starih vremena se konstantno prepliće sa savremenim trendovima. Ukoliko ste pripadnik aktuelnih tokova, uživajte u centralnim lokacijama. Vračar je idealan. Šarmantne male ulice, gradska vreva i bezbroj znamenitosti će vas očarati. U slučaju da je za vas putovanje jednako kupovina, potražite svoju zonu za šoping u Beogradu. Ostavite dovoljno mesta u koferu za suvenire i nove stvari. Biće vam potreban i dodatni prtljag. Verujte na reč.


Vi ste putnik u kondiciji i još uvek vas istraživanje Beograda nije umorilo. Vi želite da saznate gde se opuštaju Beograđani. Odlično. Destinacija broj jedan je Ada Ciganlija. Beogradsko more je najposećenija zona tokom proleća i leta. Uređeno prirodno okruženje i brojni sadržaji za sport i rekreaciju na raspolaganju su razlozi zbog kojih se ovde dolazi i tokom hladnih dana.

Biti u Beogradu, a ne posetiti simbol grada je pravi turistički debakl. Istina, ovde ima simbola na pretek ali samo je jedan Avalski toranj. Najviše utvrđenje izaziva maksimalno oduševljenje. Čitav grad plus uža i šira okolina na dlanu. Jednostavno, ovo morate da vidite. Izdvojite dovoljno vremena za kratko napuštanje centralnih lokacija. Nećete se pokajati.