Због њих се долази у Београд: сплавови

Чим топло време крочи у град, храмови ноћног живота почињу нову епоху летњег клабинга. Не пропустите присуство у сезони лето 2019

Субота 25. мај 2019.

cover image

Сплавови у Београду су јединствени. Разлози су бројни. Музика, ди-џејеви, ентеријер, атрактивне девојке, атмосфера - све је врхунски. Међусобно утркивање међу сплавовима за резултат има све бољи и бољи провод. Који сплав је најпопуларнији је често питање. Одговор је - онај сплав где је вама најбоља забава.

Није тајна да многи долазе у Београд само због првокласног клабинга. Лето је за живот пуним плућима, зима за препричавање. Да би вам излазак на сплавове у Београду било искуство о коме ћете причати, морате да знате основне информације. Пратите само 7 корака и топ провод је загарантован.

1. Радно време сплавова је углавном од поноћи до раног јутра. Сплавови раде од маја до октобра.

2. Сплавови се налазе на локацијама до којих се лако стиже колима или таксијем. Највећи број је усидрен на Ушћу.

3. Журке на сплавовима се редовно мењају. Сваке вечери је на програму друга музика. Комерцијални хаус, модерни r'n'b, деведесете и техно су најчешће на програму.

4. Улаз на сплавове је бесплатан. Изузетак су специјалне вечери и гостовања познатих светских ди-џејева.

5. Резервације нису обавезне али су пожељне. Готово сваке вечери је велика гужва. Да не бисте мењали план за ноћни провод у последњем тренутку, резервишите унапред омиљено место на сплаву. Ко жели централно место, биће у обавези да потроши одређену суму новца која варира од сплава до сплава.


6. Цене пића на сплавовима су као и у клубовима. Као и свугде у свету, било које пиће у ноћном клубу је скупље него у дневној варијанти. Ипак није прескупо. Ово не важи ако је Dom Pérignon једино што конзумирате.

7. Dress code за сплавове није строго дефинисан. Поготово ако сте припадница лепшег пола. Мушкарци ипак неће моћи да уђу уколико су задржали на себи опрему са тренинга.