Лето на Гардошу 2024

Традиционална манифестација у срцу Земуна за перфектно лето у граду. Ускоро почиње одличан у коме ће уживати све генерације. Ово је посебна авантура под отвореним небом

Петак 05. јул 2024.

cover image

23. Лето на Гардошу почиње 6. јула и трајаће до 31. августа. Оснивач манифестације, Туристичка организација ГО Земун је припремила идеалан програм за децу и одрасле. Сваки жанр ће имати својих пет минута и сваки тренутак на овом догађају ће бити драгоцен.

Свечани почетак ће обележити представа "Кревет за шесторо". Шесте јулске вечери, тачно у 21:00 бину освајау Даниел Ковачевић, Евгенија Ешкина Ковачевић, Јанко Цекић, Анђела Киковић, Анђела Вугдраговић и Михаило Лаптошевић. Комедија уз коју ће сузе тећи од смеха али и подстаћи на детаљније размишљање. Присуство је заиста обавезно.

Од првог до последњег сегмента ће бити величанствено. Садржај овогодишњег сусрета код Миленијумске куле се дуго припремао, са само једним циљем - да се проведете и опустите уз квалитетан културно-уметнички програм.

Лето на Гардошу 2024 приказује комплетан програм до последњег дана августа. Организатори су најавили укупно 34 садржаја. Недељом и понедељком ће се одржавати програм за најмлађе док су петак и субота резервисани за представе за одрасле и концерте.

Улазнице се могу купити онлајн или на билетарници Летње сцене Гардош сат времена пре почетка представе. За дечје представе улазнице плаћају само пратиоци.

Земун зове! Дозволите себи да вас очара Гардош и чувена градска манифестација са несвакидашњим погледом.