Leto na Gardošu 2024

Tradicionalna manifestacija u srcu Zemuna za perfektno leto u gradu. Uskoro počinje odličan u kome će uživati sve generacije. Ovo je posebna avantura pod otvorenim nebom

Petak 05. jul 2024.

cover image

23. Leto na Gardošu počinje 6. jula i trajaće do 31. avgusta. Osnivač manifestacije, Turistička organizacija GO Zemun je pripremila idealan program za decu i odrasle. Svaki žanr će imati svojih pet minuta i svaki trenutak na ovom događaju će biti dragocen.

Svečani početak će obeležiti predstava "Krevet za šestoro". Šeste julske večeri, tačno u 21:00 binu osvajau Daniel Kovačević, Evgenija Eškina Kovačević, Janko Cekić, Anđela Kiković, Anđela Vugdragović i Mihailo Laptošević. Komedija uz koju će suze teći od smeha ali i podstaći na detaljnije razmišljanje. Prisustvo je zaista obavezno.

Od prvog do poslednjeg segmenta će biti veličanstveno. Sadržaj ovogodišnjeg susreta kod Milenijumske kule se dugo pripremao, sa samo jednim ciljem - da se provedete i opustite uz kvalitetan kulturno-umetnički program.

Leto na Gardošu 2024 prikazuje kompletan program do poslednjeg dana avgusta. Organizatori su najavili ukupno 34 sadržaja. Nedeljom i ponedeljkom će se održavati program za najmlađe dok su petak i subota rezervisani za predstave za odrasle i koncerte.

Ulaznice se mogu kupiti onlajn ili na biletarnici Letnje scene Gardoš sat vremena pre početka predstave. Za dečje predstave ulaznice plaćaju samo pratioci.

Zemun zove! Dozvolite sebi da vas očara Gardoš i čuvena gradska manifestacija sa nesvakidašnjim pogledom.