Zbog njih se dolazi u Beograd: splavovi

Čim toplo vreme kroči u grad, hramovi noćnog života počinju novu epohu letnjeg klabinga. Ne propustite prisustvo u sezoni leto 2019

Subota 25. maj 2019.

cover image

Splavovi u Beogradu su jedinstveni. Razlozi su brojni. Muzika, di-džejevi, enterijer, atraktivne devojke, atmosfera - sve je vrhunski. Međusobno utrkivanje među splavovima za rezultat ima sve bolji i bolji provod. Koji splav je najpopularniji je često pitanje. Odgovor je - onaj splav gde je vama najbolja zabava.

Nije tajna da mnogi dolaze u Beograd samo zbog prvoklasnog klabinga. Leto je za život punim plućima, zima za prepričavanje. Da bi vam izlazak na splavove u Beogradu bilo iskustvo o kome ćete pričati, morate da znate osnovne informacije. Pratite samo 7 koraka i top provod je zagarantovan.

1. Radno vreme splavova je uglavnom od ponoći do ranog jutra. Splavovi rade od maja do oktobra.

2. Splavovi se nalaze na lokacijama do kojih se lako stiže kolima ili taksijem. Najveći broj je usidren na Ušću.

3. Žurke na splavovima se redovno menjaju. Svake večeri je na programu druga muzika. Komercijalni haus, moderni r'n'b, devedesete i tehno su najčešće na programu.

4. Ulaz na splavove je besplatan. Izuzetak su specijalne večeri i gostovanja poznatih svetskih di-džejeva.

5. Rezervacije nisu obavezne ali su poželjne. Gotovo svake večeri je velika gužva. Da ne biste menjali plan za noćni provod u poslednjem trenutku, rezervišite unapred omiljeno mesto na splavu. Ko želi centralno mesto, biće u obavezi da potroši određenu sumu novca koja varira od splava do splava.


6. Cene pića na splavovima su kao i u klubovima. Kao i svugde u svetu, bilo koje piće u noćnom klubu je skuplje nego u dnevnoj varijanti. Ipak nije preskupo. Ovo ne važi ako je Dom Pérignon jedino što konzumirate.

7. Dress code za splavove nije strogo definisan. Pogotovo ako ste pripadnica lepšeg pola. Muškarci ipak neće moći da uđu ukoliko su zadržali na sebi opremu sa treninga.