Четири пута журка

Где изаћи у суботу

Четвртак 13. дец 2018.

cover image

Петнаеста ноћ у децембру нуди и класичан и модеран провод. Једна проверена адреса већ годинама креира одличне журке. Специјално викендом када је цео град у граду. Друго место за излазак у суботу је однедавно у листи клубова. Има све што је потребно за фантастичну забаву.

Дозу позитивног лудила потражите у Лудости. Клуб за који константно стижу позитивне препоруке суботом окупља поштоваоце квалитетног бита. Ди-џеј Цојке наступа од 23:00 до 05:00. Само он. Искрено, нико му и није потребан. Поседује знање и велику моћ да обичан излазак претвори у ноћ за памћење. Још увек нисте осетили његов ритам на својим куковима? Шта чекате?

Трендови, трендови. Веома тражена локација је нова Cosa Nostra. Спој светских елемената клабинга привлачи младе ноћне птице сваког викенда. Субота, 15. децембар је термин за журку "Candy Shop". Опет један музички домаћин. Ди-џеј Phill Park ће од 23:00 емитовати најновије хитове са којима време лети никада брже. Уколико вам сјајне песме нису довољне за провод, ту су перфектна пића да вас додатно опусте и орасположе.


Петнаеста ноћ у децембру има и посебан тренс парти. Звезда из Израела, Azax, стиже у Имаго. Regev Azaria има свој правац - power trance. Од 23:00 до 06:00 ће представити свој таленат у ретро и live сету. Аутентичан иноватор и предводник psy-trance револуције је од почетка деведесетих до двехиљадитих био певач у хеви метал бенду. Одлучио је да напусти све познато и окрене се тотално другачијој музици. Први албум је издао 2003. и од тада само ређа успехе. Уз њега, исте вечери наступају и Milosh Reload, Даки и Кузма.

Још један одличан предлог где изаћи. Мартинез је многима омиљено место за ђускање и размену енергије, погледа и бројева телефона. Журка "Madhouse" стартује у 23:00 и трајаће до 04:00. Познато је да овде гостују извандредни ди-џејеви. Зна се да нема лошег провода. Гарантовано ћете доживети супер ноћ. Једино није познато да ли стижете да обиђете све журке у суботу. Потрудите се. Врхунска субота стиже!