Četiri puta žurka

Gde izaći u subotu

Četvrtak 13. dec 2018.

cover image

Petnaesta noć u decembru nudi i klasičan i moderan provod. Jedna proverena adresa već godinama kreira odlične žurke. Specijalno vikendom kada je ceo grad u gradu. Drugo mesto za izlazak u subotu je odnedavno u listi klubova. Ima sve što je potrebno za fantastičnu zabavu.

Dozu pozitivnog ludila potražite u Ludosti. Klub za koji konstantno stižu pozitivne preporuke subotom okuplja poštovaoce kvalitetnog bita. Di-džej Cojke nastupa od 23:00 do 05:00. Samo on. Iskreno, niko mu i nije potreban. Poseduje znanje i veliku moć da običan izlazak pretvori u noć za pamćenje. Još uvek niste osetili njegov ritam na svojim kukovima? Šta čekate?

Trendovi, trendovi. Veoma tražena lokacija je nova Cosa Nostra. Spoj svetskih elemenata klabinga privlači mlade noćne ptice svakog vikenda. Subota, 15. decembar je termin za žurku "Candy Shop". Opet jedan muzički domaćin. Di-džej Phill Park će od 23:00 emitovati najnovije hitove sa kojima vreme leti nikada brže. Ukoliko vam sjajne pesme nisu dovoljne za provod, tu su perfektna pića da vas dodatno opuste i oraspolože.


Petnaesta noć u decembru ima i poseban trens parti. Zvezda iz Izraela, Azax, stiže u Imago. Regev Azaria ima svoj pravac - power trance. Od 23:00 do 06:00 će predstaviti svoj talenat u retro i live setu. Autentičan inovator i predvodnik psy-trance revolucije je od početka devedesetih do dvehiljaditih bio pevač u hevi metal bendu. Odlučio je da napusti sve poznato i okrene se totalno drugačijoj muzici. Prvi album je izdao 2003. i od tada samo ređa uspehe. Uz njega, iste večeri nastupaju i Milosh Reload, Daki i Kuzma.

Još jedan odličan predlog gde izaći. Martinez je mnogima omiljeno mesto za đuskanje i razmenu energije, pogleda i brojeva telefona. Žurka "Madhouse" startuje u 23:00 i trajaće do 04:00. Poznato je da ovde gostuju izvandredni di-džejevi. Zna se da nema lošeg provoda. Garantovano ćete doživeti super noć. Jedino nije poznato da li stižete da obiđete sve žurke u subotu. Potrudite se. Vrhunska subota stiže!