Groznica subotnje večeri

Proverene žurke u subotu 23. decembra sa domaćinima za di-džej pultom

Sreda 20. dec 2017.

cover image

Klub Ludost ne menja provod subotom. Di-džej Cojke je zadužen za muzički program i veselu atmosferu. Za ovo izdanje, pult će deliti sa Malinom, di-džejem koji zna kako se pravi dobra zabava. Žurka počinje u 23:00, a provod će trajati do 05:00. Očekujte hitove koji pokreću na ples.


DOT već duže vreme subotu zove "Cherry on top". Završnica nedelje mora da se obeleži kako zaslužuje - veselo uz odličan bit. Domaćini žurke koja počinje u 23:00 su di-džejevi Lea i Ike. Muzika koju puštaju je retro hip-hop devedesetih i sa početka dvehiljaditih. Njihova imena garantuju pozitivan vajb i sjajan klupski provod.


Industrija bar i di-džej Prema su dobitna kombinacija. Pravi zastupnik hip-hop i r'n'b muzike svake subote predvodi provod pod nazivom "House vs. Black". Prema je muzičku karijeru započeo 1994. godine u sastavu "187", a od 1997. se bavi di-džejingom. Potpuno se okrenuo miksovanju i produciranju 2002. godine i važi za istinskog predstavnika popularnog žanra koji se u poslednje vreme vraća u beogradske klubove.