Грозница суботње вечери

Проверене журке у суботу 23. децембра са домаћинима за ди-џеј пултом

Среда 20. дец 2017.

cover image

Клуб Лудост не мења провод суботом. Ди-џеј Цојке је задужен за музички програм и веселу атмосферу. За ово издање, пулт ће делити са Малином, ди-џејем који зна како се прави добра забава. Журка почиње у 23:00, а провод ће трајати до 05:00. Очекујте хитове који покрећу на плес.


DOT већ дуже време суботу зове "Cherry on top". Завршница недеље мора да се обележи како заслужује - весело уз одличан бит. Домаћини журке која почиње у 23:00 су ди-џејеви Леа и Ике. Музика коју пуштају је ретро хип-хоп деведесетих и са почетка двехиљадитих. Њихова имена гарантују позитиван вајб и сјајан клупски провод.


Индустрија бар и ди-џеј Према су добитна комбинација. Прави заступник хип-хоп и r'n'b музике сваке суботе предводи провод под називом "House vs. Black". Према је музичку каријеру започео 1994. године у саставу "187", а од 1997. се бави ди-џејингом. Потпуно се окренуо миксовању и продуцирању 2002. године и важи за истинског представника популарног жанра који се у последње време враћа у београдске клубове.