Subota u klubovima

Moderan ritam, retro žurka i odličan trens su na programu dvadesete noći u oktobru

Četvrtak 18. okt 2018.

cover image

Samo ludo u klubu Ludost. Proveren recept za klabing subotom je Cojke za di-džej pultom. I to sam celu noć! Od 23:00 do 06:00 slušaćete muziku koja se Cojketu pušta. Nema mnogo dilema kao ni kompromisa sa kvalitetnim provodom. Koliko je prosečan fan Beograda noću proveo vremena u klubovima, najmanje toliko radnih sati ima domaćin noćne zabave u Savamaloj. Zato ne brinite da li će provod biti dobar. Biće odličan.

Klub Štrafta je u subotu, 20. oktobra mesto održavanja žurke "Beograđanka" na kojoj di-džej Ognjen Krstić od 22:00 do 04:30 ima zadatak da vam predstavi čari nekadašnjih beogradskih igranki. Na repertoaru je isključivo muzika za ples. Šlageri i rok hitovi iz šezdesetih i sedamdesetih, disko bit osamdesetih, dens ritam devedesetih i sasvim drugačiji talas produkcije iz dvehiljaditih su savršena podloga za osvajanje podijuma za igru. Na vama je da se prepustite muzici i provedete na retro način.


Kolektiv Goasapiens organizuje veliku trens žurku na splavu Kolos. Pretposlednja subota u oktobru dovodi u grad svetske zvezde trensa. Avi Nissim i Lior Perlmutter, poznatiji kao Astral Projection i Skazi Asher su gosti koje ste dugo čekali. Ekipa iz Tel Aviva već dugo vlada trens univerzumom i nema žurke na kojoj nisu ostavili snažan utisak. Spremite se da vas fasciniraju svojim talentom. Goasapiens podrška su di-džejevi Aquapipe, Sivi i Albert. Upamtite: 20. oktobar od 23:00 do 06:00. Nećete se pokajati što ste kupili kartu.