Прве журке у децембру

Припреме за Нову 2019. почињу управо сада

Четвртак 29. нов 2018.

cover image

Децембар, месец провода. У сваком смислу и на сваком кораку. Први дан новог месеца се "паркира" на најбоље могуће место у календару - у суботу. Сви аргументи за су на страни изласка у град. Клубови у Београду не чекају важне датуме како би организовали одличан провод. Имају баш добар репертоар за први децембар. Спремајте се за журке које ће трајати скоро до недељног поднева.

Клуб Андерграунд ће угостити светске легенде тренса. Премијерно у Београду и то у live сету наступа пројекат Battle of the Future Buddhas. Осмех на лицима фанова тренса је већ ту. Шведски трио - David Tingsgard, Johan Rosén и Magnus Bladh владају тренс галаксијом још од 1995. и више него добро се разумеју у музику. Домаћа подршка су DaPeace, Mozza, Loopa и Manchoza. Од 23:00 па све до 06:00 ће трајати тренс спектакл.


Субота + Hype = топ провод! Зона популарног клабинга из викенда у викенд осваја публику из града али и светске туристе. Нема компромиса. Сваки сегмент забаве је битан. Модерна расвета, квалитетно озвучење, позитивно особље и врхунска понуда пића су спремни да вам креирају савршене успомене. У првој децембарској суботи музику бирају ди-џејеви Nexie и Dooshan. Проверена музичка комбинација стартује близу поноћи. На вама је једино да се добро искомбинујете са ким крећете у ноћну авантуру.

Искусним актерима ноћне сцене никада доста провода. Зато клуб Минт има план за афтер парти програм. Када обиђете уобичајене журке, продужите до места које је дуже од деценије синоним за свитање уз бит. Док већина клубова појачава светла и смањује музику, у Минту се дешава тотално супротно. Ди-џејеви TKNO и Manton су задужени за терање умора и снова. Од 04:00 па све до 10:00 ће трајати нова едиција јутарњег провода.