Prve žurke u decembru

Pripreme za Novu 2019. počinju upravo sada

Četvrtak 29. nov 2018.

cover image

Decembar, mesec provoda. U svakom smislu i na svakom koraku. Prvi dan novog meseca se "parkira" na najbolje moguće mesto u kalendaru - u subotu. Svi argumenti za su na strani izlaska u grad. Klubovi u Beogradu ne čekaju važne datume kako bi organizovali odličan provod. Imaju baš dobar repertoar za prvi decembar. Spremajte se za žurke koje će trajati skoro do nedeljnog podneva.

Klub Andergraund će ugostiti svetske legende trensa. Premijerno u Beogradu i to u live setu nastupa projekat Battle of the Future Buddhas. Osmeh na licima fanova trensa je već tu. Švedski trio - David Tingsgard, Johan Rosén i Magnus Bladh vladaju trens galaksijom još od 1995. i više nego dobro se razumeju u muziku. Domaća podrška su DaPeace, Mozza, Loopa i Manchoza. Od 23:00 pa sve do 06:00 će trajati trens spektakl.


Subota + Hype = top provod! Zona popularnog klabinga iz vikenda u vikend osvaja publiku iz grada ali i svetske turiste. Nema kompromisa. Svaki segment zabave je bitan. Moderna rasveta, kvalitetno ozvučenje, pozitivno osoblje i vrhunska ponuda pića su spremni da vam kreiraju savršene uspomene. U prvoj decembarskoj suboti muziku biraju di-džejevi Nexie i Dooshan. Proverena muzička kombinacija startuje blizu ponoći. Na vama je jedino da se dobro iskombinujete sa kim krećete u noćnu avanturu.

Iskusnim akterima noćne scene nikada dosta provoda. Zato klub Mint ima plan za after parti program. Kada obiđete uobičajene žurke, produžite do mesta koje je duže od decenije sinonim za svitanje uz bit. Dok većina klubova pojačava svetla i smanjuje muziku, u Mintu se dešava totalno suprotno. Di-džejevi TKNO i Manton su zaduženi za teranje umora i snova. Od 04:00 pa sve do 10:00 će trajati nova edicija jutarnjeg provoda.