Два пута техно

Озбиљно добре журке у суботу

Четвртак 11. окт 2018.

cover image

Ноћни живот по мери правих клабера. Субота, 13. октобар доноси одличан техно у клубове. Позната места у којима нема лошег провода су припремила врхунски програм за излазак до јутра. Листа извођача за други викенд у октобру је заиста сјајна. Музику ће пуштати специјални гости из иностранства и познати домаћи ди-џејеви. Одаберите једну или обе опције и ђускајте уз техно.

Клуб Plastic организује велику журку поводом отварања сезоне. Врата клуба се откључавају у 23:30. Све до 06:00 имате прилике да присуствујете техно спектаклу. Већ на старту је јасно да ће адреса правог андерграунд клабинга и ове сезоне бити веома популарна међу фановима електронског звука. Звезде вечери су Teenage Mutants и специјални гост Fernando Lagreca. У улози музичких домаћина су Mancha, Mark Panic и Мантон. Чист техно целе ноћи.


Мекши техно и tech house се у суботу од 23:45 слушају у клубу Hype. Зона модерног провода је за тринаести октобар ангажовала два супер ди-џеја. Обојица су добро познати у целом граду. То су они ди-џејеви који тачно знају шта слушате и уз које песме волите да плешете. Ако сте изашли нерасположени, експресно ће поправити расположење. Уколико будете желели да ширите добре вибрације, уз њихову музику ћете једноставно блистати. Даме и господо, уживајте у центру Савамале уз савршен дуо. Само за ваше уши и кукове наступају Dooshan и John Belk.


ПОВЕЗАНО