Топљење фестивал представља: Victor Ruiz

Техно сензанција из Бразила први пут долази у Београд и подиже јесење расположење до тачке кључања

Уторак 24. окт 2017.

cover image

Још једна журка Топљење је заказана за 27. октобар од 22:00 до 06:00 на Београдском сајму, а звезда овог издања је Victor Ruiz, веома популаран ди-џеј и продуцент који великим корацима осваја светску електронску сцену. Задатак да загреју клабере и емитују најбољи звук имају и домаћи ди-џејеви - Peter Portman, Mancha & MarkPanic и Горан Емкић.


Victor Ruiz се родио и започео музичку каријеру у граду Сао Паоло, Бразил. Први контакт са музиком је имао са 10 година када је свирао бас гитару, а касније га пријатељ, техно продуцент уводи у електронске жанрове и убрзо почиње да ствара мелодије које су мешавина хеви метала, техна и музике за филмове. Дипломира продукцију електронске музике 2008. године на Anhembi Morumbi University и окреће се стварању техно музике са јаким утицајем латино темперамента. Јак ритам предвођен другачијим мелодијама и моћан бас чине главне састојке његове музике која увек води на подијум за игру.

Oliver Huntemann, Stephan Bodzin, Hatzler и Thomas Schumacher су само нека од устоличених имена у техно галаксији са којима је Виктор до сада сарађивао. Готово да нема важног клуба и фестивала на којима није наступао, а његове траке попут I am, Clutch, Intestellar, Thunderstorm и Rollercoaster освајају Beatport и друге еминетне топ листе.

За све којима није довољна само ноћ за излазак, Топљење фестивал организује official afterparty у бару Нула пет (0.5), од 05:00 до 09:00, а како би се наставило у ритму са сајма, музику пуштају Peter Portman и Горан Емкић.