The North Quarter label night with Lenzman

Познати артиста доводи и своје појачање, пријатеље и дугогодишње сараднике да заједно са домаћим ди-џејевима публици пруже врхунски клабинг

Субота 14. окт 2017.

cover image

Клуб DOT и организација Roll the Drums ове суботе, 14. октобра од 23:00 праве журку на којој ће наступити чак 7 артиста, а звезда вечери је холандски ди-џеј, продуцент и власник етикете The North Quarter - Lenzman. Drum & Bass продуцент који ствара сопствени soulful звук је прошле године наступио на истом месту и оставио публику без даха. За ово издање, најављује још квалитетнији звук и обећава да ће последњи атом енергије оставити на ди-џеј пулту.


Назив за етикету је потекао од места на ком је одрастао и које за њега представља дубоко истраживање на новим пољима хип хоп, соул и џез галаксије. Идеја за покретање сопственог бренда у издаваштву је потекла из жеље да окупи квалитетне артисте из различитих сфера са којима ће стварати уникатан звук. Међу првима који су потписали уговор су Submorphics и MC Dan Stezo, а колико имају заједничког или, сасвим различитог у погледу на стварање музике, сазнаћемо вечерас.

Line up:

Lenzman

Submorphics

MC Dan Stezo

Dzonidza

Rim Runner

Don Dada

Bitz

Roll the Drums се бави организацијом журки у Београду које карактерише квалитетна електронска музика са акцентом на Drum and Bass. Идеја оснивања је покретање серијала провода уз популарне домаће и стране извођаче, а циљ је креирати клупски догађај на највишем нивоу. Домаћи артисти који ће наступити вечерас су чланови управо ове организације.


ПОВЕЗАНО