Vibe фестивал 2017

Крагујевац ће у првим данима септембра бити главна локација најбољег провода у Србији уз електронску музику, на фестивалу који се организује јубиларни 5. пут

Понедељак 28. авг 2017.

cover image

Vibe фестивал у Крагујевцу се одржава 1. и 2. септембра на посебном индустријском комплексу, Кнежев арсенал. Одличан музички програм ће се дешавати на три бине - Main, Orbital и Sun. Поред сјајних артиста који су задужени за незаборавну дводневну журку, организују се и интерактивне креативне зоне где ће посетиоци имати прилике да присуствују уметничком live перформансу. Улазнице су доступне преко www.ddtickets.rs и у свим WinWin продавницама.


Line up:

Catz'n'Dogz + Cuartero

Дејан Милићевић

Марко Милосављевић

Rub a Dub

Goranche

Невена Јеремић

Divolly & Markward

Wreckage

Cavin Viviano

Vandal Steve

Bone n Skin

Милош Станикић

Aero

Milhouse

Срећко Дивић

Marco White

Петар Лазовић

Милан Ђоковић

DGNRK

Theanilo

Јанко Милошевић

Стефан Костић

ENVY

NEMO

Никола Катанић


Vibe фестивал у Крагујевцу постоји од 2013. године, а настао је са идејом да се у овом делу Србије промовише електронска музика, урбана култура и уметност. Квалитетни домаћи и страни и ди-џејеви, уметнички перформанси, едукативне и забавне радионице и хуманитарне акције чине садржај фестивала доброг вајба. До сада је више од 20.000 људи посетило овај догађај који се за кратак период нашао у листи градских атракција и манифестација од великог туристичког значаја. Кнежев арсенал, епицентар дешавања је индустријски и архитектонски комплекс који садржи фабричке зграде и радионице из периода крај 19. и почетак 20. века. Специфичан ентеријер креира јединствену атмосферу и сам по себи има савршену сценографију.