Рефлект фестивал 2017

Још један у низу музичких летњих фестивала електронске музике који окупља квалитетне домаће и иностране артисте, лоциран у Војводини, прецизније Новом Бечеју

Уторак 15. авг 2017.

cover image

Напомена: ОВАЈ ФЕСТИВАЛ ЈЕ ОТКАЗАН!

Рефлект фестивал се одржава по други пут 18. и 19. августа. Сјајан музички програм ће додатно улепшати савршена природна архитектура и прелеп кеј уз реку Тиса, где се дешавање организује. Идеја која је изродила овај музички догађај је плод креативног стваралаштва организације Рефлект. Највећа звезда овогодишњег издања је ди-џеј Августин који долази из главног града Бугарске. Осим електро звука из Софије, бројна имена су потврдила долазак и обећавају фантастичан провод без престанка.


Line up:

Avgustin

Andrew Meller

TKNO

Wet Dreams

Gabriel Grant

Lazy Bug

KID

Daniel Fritz

Daniel Prehoffer

Mark Myself b2b Shon

Minitronik

TBA


Посетиоци ће током два дана, колико траје фестивал имати прилике да ђускају уз сетове ди-џејева за које је обезбеђена најквалитетнија расвета и озвучење, док ће ресторан Тостер бар из Новог Сада представити своје специјалитете. Нови Бечеј је мало место које броји око 13.000 становника, међутим, честим журкама и фестивалима попут овог се издвојило као синоним за квалитетан провод, позитивну атмосферу и добру енергију на војвођански начин.