E Clip live

Тренс атракција, између бројних светских фестивала коначно долази у матични град да направи журку о којој ће се дуго причати

Субота 19. авг 2017.

cover image

E Clip, тачније Марко Радовановић после дужег времена наступа у Београду. Клуб КПТМ је место одржавања журке која почиње вечерас у 23:00 19. августа и трајаће до следећег јутра. Одличан трио који чине Milosh Reload, Даки и Кузма ће заједно са Марком пуштати само најквалитетнији тренс. Улазнице по цени од 500 динара су доступне на улазу клуба.


E-Clip је репрезент psy progressive правца. Момак са Бежанијске косе је прве трагове у psy жанру оставио већ 2002. године када се представљао као Beyondecliptica. Грчка етикета Medusa објављује његов дебитанстки материјал који носи назив Groove technologies. Доноси одлуку да промени уметничко име у 2009. години и постаје прилично активнији у свету ди-џејинга. За само пет месеци је избацио 10 песама које је публика одлично прихватила. До сада је објавио траке за бројне етикете попут Blue Tunes, Spin Twist, Oxygen, Prog On Syndicate и Yellow Sunshine Explosion. Важна етикета Iono Music препознаје његов магични таленат и позива га да се прикључи великој породици, а резултат сарадње је албум "Press Hold" из новембра 2011. године.


ПОВЕЗАНО