Savršeni letnji restorani

Ovde nema vrućine. Što su temperature više, uživanje se povećava. Kada ste na pravom mestu, leto u gradu ima sasvim drugačiji ukus

Petak 05. jul 2019.

cover image

Mnogi će celo leto pomno "čuvati" Beograd i njegovu zanosnu magiju. Neće otići na daleka mesta na kojima osim palmi i mora i nema toliko drugih zanimljivosti. Svaka čast na odluci. Brojni su i oni koji su odlučili da odmor provedu u glavnom gradu Srbije. Čestitke za izbor. Program za razgledanje je dobro poznat. Mesta za aktivno rashlađivanje takođe. Gde na odmor od svega, nakon svega obaveznog je važna tema. Stižu dva odlična predloga.

Leto je nezamislivo bez boravka u bašti omiljenog restorana. U slučaju da restoran Kovač još uvek nije postao vaša druga kuća, krajnje je vreme. Pre svega zbog debele hladovine u kojoj lepeza u ruci nije ništa drugo do modni detalj. Tačno ohlađena vina će vas vratiti u normalu. Komforni nameštaj će zameniti profesionalnu masažu.

Budite sigurni da u Kovačevoj bašti ne može ništa da vam nedostaje. Posebno ne prvoklasna hrana. Za leto se preporučuju lagani obroci. Birajte između dve bogate obrok salate, laganih obroka ili još bolje, odlučite se za neki od tri riblja specijaliteta. Ljubitelji prvoklasnih zalogaja ne haju za godišnje doba. Ako ste jedan od njih, fokusirajte se na segment jelovnika pod nazivom "Specijaliteti restorana Kovač". Ovde su reči naspram ukusa suvišne. Samo da znate, niko nije uspeo da odoli svemu što ovaj restoran pruža. Nećete ni vi. Na istom mestu se nalazi gotovo devet decenija. Krećite.

Reke su simbol grada koji se posebno posećuje tokom leta. Dunav "beži" Savi zbog pozicije. Zemunski kej je lociran tik uz veličanstveni Dunav. Baš tu se nalazi jedan potpuno autentičan restoran. Supermarket Talas je idealan za dobro jutro. Sjajan je za poslepodnevni odmor. Nezaobilazan za veče. Dobrodošli su najmlađi gosti jer za njih postoji čitav program zabave. Mladi i oni koji žive mladalačkim tempom su non-stop prisutni. Ljudi željni fascinantnog pogleda i domaće hrane ne propuštaju boravak u najvećoj bašti na Zemunskom keju. Svako ima razloge zašto dolazi u Supermarket talas. Baš svako se oseća kao kod kuće.


Uz kvalitetne koktele, vrelo leto postaje najbolje godišnje doba. Zaboravite na klasičnu ponudu. Ugasite žeđ sa Munze Sunset, Super Malina Market, Green Kota, Talas Cake, Zova - Nana, Yellow 37, Fashion Paloma, Mawar Gin ili Paper Moon. Teške muke koji koktel odabrati. Identičnu dilemu zadaju i domaći ledeni čajevi. Odlučiti šta jesti je skoro pa nemoguće. Zato se prepustite fenomenalnom osoblju. Oni će umesto vas rešiti sve velike probleme. Vaše je da dođete, zauzmete atraktivnu poziciju i svakog dana stvarate nezaboravne letnje uspomene.