Супермаркет Талас

ОТВОРЕНО ЗАТВАРА СЕ ЗА 13 МИН

ОТВОРЕНО
ЗАТВАРА СЕ ЗА 13 МИН

Београд је град који се лако заволи. И никада не заборави. Када из љубави, са много угоститељског искуства, вредни и талентовани људи пожеле да створе место које се у сваком сегменту дефинише као савршено, тада главни град Србије постаје место које се једноставно обожава. Много више од супер ресторана на Земунском кеју је Супермаркет Талас.

Еминентни "CNN Travel" је о овом ресторану имао само речи хвале. Апослутна је истина да је свако добродошао и да ће баш сваки гост доживети оно сто се ретко проналази. Прво, атмосфера. Стара вила у којој се ресторан налази доноси онај омиљени осећај познатог и пријатног. За долазак на ово место није потребно ангажовати помоћ око чувања деце. Напротив, малишани су посебно добродошли. Док одрасли истражују укусе најновије рецептуре, уз пића која доказују да су машта и креативност пресудна формула за срећу, деца ће уживати у свом свету. Бојанке, табла за писање и други реквизити, заједно са запосленима који посебно воде рачуна о потребама најмлађих су кључни за осмех на сваком дечјем лицу. Дружење са бакама више није ин јер бармени праве домаће сокове као нико до сада.

Земун без хедонизма је само леп део града. Са Таласом, то је зона која се мора посетити. Из гастрономског угла, овде се ствара несвакидашња магија. Уколико дубоко поштујете земунске аласе, без дилеме поручите рибљи паприкаш од филета шарана сервиран са домаћом тестенином. Љути пржени филети шарана на гурмански начин ће вас никада укусније разуверити да љуто и речна риба нису добар спој. За госте којима речна риба није омиљена, палета морских укуса осваја на први залогај.

Месо, али само најквалитетније има посебан третман. Бифтек на неколико начина, домаће пикантне кобасице, Country Bistro Burger и печена свињска плећка у сосу од димљеног сира са флекицама су најпопуларнији представници аутентичне понуде. Препоручујемо да дођете веома гладни и оставите места и за слаткише. Прави чиз кејк са боровницама или домаће кремпите? У трку за слатку експлозију под непцима се придуружује чоколадни представник, Brownie. Никада слађе муке.

Таман сте дошли себи од гастро таласа који вас је запљуснуо, сврстао у ред најверније публике и помислили да је време за одлазак. Грешка. Време је за провод. Оригиналан дизајн ентеријера креира светски, а тотално опуштен стил где се вечера претвара у pre-party излазак. Познати ди-џејеви пажљиво миксују музику која прати читав концепт, а опет, доноси сасвим ново искуство.