Talas New Wave

OTVORENO

OTVORENO

Beograd je grad koji se lako zavoli. I nikada ne zaboravi. Kada iz ljubavi, sa mnogo ugostiteljskog iskustva beskrajno zabavni, vredni i talentovani ljudi požele da stvore mesto koje se u svakom segmentu definiše kao savršeno, tada glavni grad Srbije postaje mesto koje se jednostavno obožava. Mnogo više od restorana na Zemunskom keju koji odiše novom energijom je Talas New Wave.

Eminentni "CNN Travel" je o ovom restoranu imao samo reči hvale. Aposlutna je istina da je svako dobrodošao i da će baš svaki gost doživeti ono sto se retko pronalazi.

Za početak, atmosfera. Stara vila u kojoj se restoran nalazi donosi onaj omiljeni osećaj poznatog i prijatnog.

Zemun bez hedonizma je samo lep deo grada. Sa unikatnim konceptom pod imenom Talas New Wave, to je zona koja se mora posetiti. Iz gastronomskog ugla, ovde se stvara nesvakidašnja magija.

I čuveni ukusi za ovaj teren i totalno originalni recepti - na ovoj adresi je dostupno sve. Vožnja na najukusnijem talasu počinje od ranog jutra. U sekciji doručak zvezde su mantije. Da, da, dva puta pročitajte, a zatim krenite po svoju porciju. O njima se uvek priča ali se retko pronalaze prave. Sada znate za tajnu zbog koje će vam jutro postati omiljeno doba dana.

Ne preskačite supe, čorbe i potaže jer hrana na kašiku leči i mamurluk. Pasta, rižoto, obrok salate, pice, riba, sveže sezonske salate. Šta god da poručite budite sigurni da ukus neće biti "onako" već vrhunski. Meso, ali samo najkvalitetnije ima poseban tretman. Piletina, ćevapi, pikantna svinjetina, biftek, burger, ramstek, Talas Surf Plata, Bandit Bisteca i domaća kobasica nose poseban pečat. Za gurmane najvažniji dokaz da su na pravoj adresi.

Preporučujemo da dođete veoma gladni i ostavite mesta i za slatkiše. Prave domaće palačinke, Moskva šnit, Betoven, Kotorska krempita ili Nugat kolač? U trku za slatku eksploziju pod nepcima se priduružuje i sladoled. Nikada slađe muke.

Taman ste došli sebi od gastro talasa koji vas je zapljusnuo i svrstao u red najvernije publike, pomislili da je vreme za odlazak. Greška. Vreme je za provod. Originalan dizajn enterijera kreira svetski, a totalno opušten stil gde se večera pretvara u odličan izlazak. Živa svirka petkom i subotom će učiniti da ova adresa postane postane vaš drugi dom.