Christian Smith pravi tehno žurku u Beogradu

Jedan od vodećih predstavnika tehno pravca današnjice je u svom gustom letnjem rasporedu uklopio i gostovanje u Beogradu

Ponedeljak 17. jul 2017.

cover image

Christian Smith nastupa 21. jula u 23:00 u klubu Barutana na Kalemegdanu. Organizacija Blender je zadužena za veliki hepening na kome će odlični, svetski poznat di-džej i producent napraviti veće za pamćenje. Domaću podršku čine Marko Milosavljević i TKNO b2b Andrew Meller. Ulaznice po ceni od 590 dinara su dostupne su preko Eventim i GigStix prodajnih mreža.


Old school umetnik se smatra jednim od najvažnijih ličnosti u svetu tehno muzike. Bogatu karijeru dužu od dve decenije karakteriše ambicija i inovativnost, a poslednjih godina je teško zamisliti listu kvalitetnih producenata bez njegovog imena pri samom vrhu. Konstatno dominirajući svetskim di-džej listama, redovno izdaje za etikete Plus 8/Minus, Drumcode, Cocoon, Bedrock, Mobilee i sopstveni Tronic imprint. Prema Beatport-u, njegova se nalazi u top 3 najprodavanije etikete u tehno žanru. Pravac koji ga je lansirao u vrh popularnosti je definitivno groovy techno. U septembru možemo da očekujemo najavljen album Synergy koji izdaje za sopsvenu kuću. Kompilacija čija se premijera iščekuje sadrži 14 traka koje su nastale u saradnji sa proverenim imenima iz starije postavke ali i novijim imenima kao što su Harry Romero, John Selway, Pig&Dan i Victor Ruiz.


Dugačka i uspešna karijera svrstava ovog svetski poznatog di-džeja i producenta u klasu inovatora koji kreiraju sopstvene trendove, pre nego što idu poznatim pravcima. Baš zbog ovoga, Christian Smith je jedan od najpopularnijih izvođača kada je u pitanju elektronska muzika, posebno tehno. Veoma sofisticirano kombinuje haus i tehno, a primetno da u poslednje vreme dodaje i nekoliko različtih podžanrova.


POVEZANO