Матине журке

Провод у недељу? Зашто да не!

Среда 29. авг 2018.

cover image

Ласта Градски сплав је проверена адреса за дневни провод недељом. Светски ентеријер на перфектној локацији и одличан ритам су једнако атрактивни градским клаберима и бројним гостима престонице. Већ годинама уназад, Matinee парти на Ласти доказује да аутентичан клабинг није резервисан само за ноћ. Зато, у недељу, 2. септембра, када се опоравите од грознице суботње вечери, одмах наставите са сјајном забавом. Ди-џеј Вук Смиљанић са колегама музику појачава тачно у 18:00.

Обавезно место у мапи матине дешавања је сплав Лето. Отворен на почетку летње сезоне 2018, клуб на води је за кратко време стигао на врх листе омиљених локација за изласке. Посебна пажња је посвећена организовању журки недељом у току дана, а резултат је врхунска атмосфера о којој прича цео град. И на Лету матине почиње у 18:00. Фајронт је у 01:00 тако да имате довољно времена да се наспавате за нову недељу. Рутина звана понедељак након овог провода уопште не пада тешко. Једино о чему ћете рамишљати је када ће опет нова журка.


Уколико матине журке ипак нису ваш фазон, а преферирате провод недељом, онда се упутите у Савамалу. Бар Транзит у недељу, 2. септембра од 23:00 до 03:00 је место одржавања журке "Savamala Sundays" на којој музику бира ди-џеј Вук Вукосављевић. Атрактивна башта у центру београдског клабинга и баш добри бармени потпуно мењају слику досадне недеље. Опуштено, а веома квалитетно дешавање.