Где изаћи у суботу

Велике журке за крај јунског клупског провода

Среда 27. јун 2018.

cover image

Клуб КПТМ у суботу 30. јуна од 23:00 до 09:00 у башти организује добро познати техно парти. Десет сати техно музике за последњу ноћ у јуну и одличан улазак у врели јул. Simone Tavazzi премијерно стиже у Београд и доноси чист техно звук. Електронску музику је заволео још као тинејџер. Од 2005. се интензивно бави продукцијом, а његове песме су редовне у сетовима многих великих имена. Домаћа подршка су Лука и Бојан из колектива Concrete DJz.

Велики тренс спектакл под отвореним небом на Београдском сајму је заказан за 30. јун. Први "Nano Showcase" почиње у 22:00 и све до 06:00 музику пуштају Killerwatts, Future Frequency, Regan, а домаћа подршка је Vlada Exеlog. Музички предводници који гарантују незабораван провод су Killerwatts, односно Tristan Cooke и Leon Avalon, власници етикете "Nano records". Више од журке.

Сви који се одлуче да суботу ноћ проведу у клубу Drugstore, нека добро загреју кукове. Хаус, афро и техно ће обележити специјалну журку. Стејџ 1 у 23:00 заузима ФАМ екипа - Enzzy, XoXo и Che-Woo, а стејџ број два припрада колективу РНДМСЛВ. Некада су се звали Young, сада су одрасли али и даље обожавају ноћни живот и добру музику. До 05:00 Мемет, Суматран, Трифун и Коке ће показати због чега важе за кључне играче на познатим журкама.