Apgrade Weekend

Спектакл електронске музике за најбољи почетак јуна

Понедељак 28. мај 2018.

cover image

Apgrade Weekend се одржава 1. и 2. јуна у клубу Барутана. Велику журку под отвореним небом ће обележити музика ди-џејева из земље и иностранства. Четврто издање проверено доброг провода је прво дешавање за 2018. годину, а традиционални Apgrade клабинг у септембру је већ у припреми. Специјални гости, одлична домаћа подршка, невероватан звук и перфектна расвета доносе посебан провод на почетку новог месеца.

Прва журка, 1. јуна од 23:00 до 06:00 ће представити три ди-џеја. Гости су Jackmaster и Miss Kittin, а представник домаћег бита је ди-џеј Feloneezy. Jackmaster је каријеру започео у андерграунд круговима у родном Глазгову али је својим виђењем музике освојио клубове широм света. Безброј пута је наступао на престижним дешавањима у Лондону, неприкосновеном клубу DC 10 на Ибици и многим другим местима, а сада је на ред дошао Београд ноћу. Францускиња Caroline Hervé односно Miss Kittin је од издавања првог соло албума "I Com" 2004. побрала одличне критике за свој уникатни жанр. Улазницу за првокласни техно универзум је обезбедила сарадњом са популарним ди-џејевима. Sven Väth, Steve Bug и Antonelli Electric су само неки са листе познатих са којима је укрстила таленат.


Друго вече, 2. јун од 23:00 до 06:00 је резервисано за Ame DJ, Answer Code Request и Марка Милосављевића. Kristian Beyer долази испред колектива Ame из Берлина. Answer Code Request је домаћин легендарног клуба "Berghain", а до престижног статуса је дошао захваљујући продуцирању потпуно свестраног техна. Листа извођача обећава да ће ово бити још једно одлично издање Apgrade журки које не би требало пропустити. Спремите се за два дана баш добре музике на Калемегдану.


ПОВЕЗАНО