Журке у петак - 13. април 2018

Први викенд након Ускрса почиње одличним проводом у центру града

Уторак 10. апр 2018.

cover image

Петак 13. је за неке баксузан дан. Другима представља изазов да пркосе митовима. Клубови у Београду имају толико добар програм за овај петак да једино о чему ћете размишљати је како посетити свако дешавање. Ово су топ 3 журке које не смете да пропустите.


1. Клуб Хангар - Jan Blomqvist live & Henry Saiz live

Посебна музика доноси спектакл. Jan Blomqvist долази из Берлина и премијерно наступа у Београду. Са још три члана бенда, домаћој публици ће представити светски ритам. Henry Saiz такође стиже са музичким појачањем. Атракција из Мадрида ће покренути баш свакога. Врхунски живи наступи.

2. КПТМ - Concrete DJz all night long

Техно журка са познатим именима. Бојан Вукмировић и Лука Concrete наступају од 23:00 до ујутру. Истински клабинг са одличним, а домаћим ди-џејевима се не организује сваки дан. Момци из Concrete DJz екипе увек направе сјајан парти. All you need is techno.


3. Клуб Гадост - Late Night Social Club

Савамала и њене ноћне чари. Једна од најпосећенијих журки ове сезоне за петак 13. има два ди-џеја. Мирко Попов и Немања Вановић ће од 23:45 до 09:00 представити првокласну забаву са личним печатом. Популарна адреса и одлична музика су прави спој. Нема спавања ни овог викенда.