Где изаћи у суботу - 27. јануар 2018

Крај јануара у знаку доброг провода

Среда 24. јан 2018.

cover image

Последња субота првог месеца у 2018. години доноси одличне журке. Понуда ноћног провода је разноврсна, на вама је да одаберете најбољу опцију и грозница суботње вечери може да почне.

Музичка апотека - клуб Drugstore организује журку са једним од својих домаћина. Filip Xavi у "All night long" формату наступа од 23:00 до 06:00. Домаћи ди-џеј и продуцент важи за представника модерне техно сцене који преферира бројне жанрове. Инсистира на тамном техно жанру у који додаје разноврсне елементе и тако ствара потпуно јединствен звук. Наступао је на многим местима али највише је поносан на ангажман у чувеном клубу "Tresor" у Берлину. Светски техно храм има високе критеријуме приликом одабира гостију. Филип је један од ретких из Србије који је имао прилике да осети аутетичан техно универзум.

Сплав 20/44 је место о коме пише цела Европа. Због журки на овом месту бројни светски клабери долазе у Београд. Овде је најважнија музика и зато се листа извођача пажљиво уређује. Субота у потпалубљу доноси провод са три ди-џеја. Троле, Влада Рус и Марко Милосављевић ће од 23:00 до 06:00 пуштати одабране техно песме уз које је излазак у град врхунска забава.


Клуб Hype 27. јануара од 23:30 креира провод под именом "Saturday Night Fever". John Belk и Горан Старчевић пуштају музику у веома модерном клубу са светским ентеријером и феноменалном атмосфером. Субота је за многе омиљени дан у недељи, владају позитивне вибрације широм града и доносе одличну забаву. Ди-џејеви који наступају имају дугачак радни стаж и важе за одличне представнике електронског звука са којима је ноћ пун погодак.