Gde izaći u subotu

Žurke na kojima je prisustvo obavezno

Četvrtak 08. nov 2018.

cover image

Novo "Topljenje" u gradu. Pre-party za vrhunski muzički projekat "Boris Brejcha Showcase" je u klubu Plastic od 23:00 do 05:00. Odličan provod će kreirati super popularni di-džej i producent Avgustin iz Sofije. Za maksimalno dobar bit će biti zadužena i Kezz, odnosno Tamara Ristić. Mlada, talentovana i šarmantna dama je pevačica, tekstopisac, live looping umetnica, di-džej i producent. Subota koja će se dugo pamtiti.

Kada je već vreme poput letnjeg, zašto i provod ne bi bio u letnjem fazonu? Svi koji su vrele noći provodili na splavu Šlep, u subotu, 10. novembra imaju mogućnost da se podsete žurke "Šleparenje". U klubu Štrafta će se održati parti "Šleparenje - Winter Jam". Marko Gangbanger će puštati muziku od 22:30 do 04:30. Istu onakvu uz koju se letos đuskalo do jutra. Depeche Mode, Rolling Stones, Artic Monkeys, Boney M i drugi predstavnici svetskih melodija A kategorije su ono šta vas očekuje na ovoj adresi u subotu noć.


Vikend u Beogradu bez r'n'b ritma je nezamisliv. Bez dileme, provereno dobar provod je u klubu DOT. Di-džejevi Lea i Ike su bez imalo preterivanja master zabavljači kada se radi o r'n'b žurkama. Zbog toga je njihov koncept "Cherry on Top" jedno od popularnijih noćnih dešavanja. Muzika se pojačava u 23:00. I poželjno je da budete prisutni od početka. Možda će vas noge boleti jer nećete biti mirni ni sekunde ali zato nećete skidati osmeh sa lica. Sigurno.