Dešavanja u gradu poslednjeg vikenda u martu 2018

Tri manifestacije. Dva dela grada - stari i novi. Jedan vikend. Nula razloga da se ne pojavite.

Četvrtak 29. mar 2018.

cover image

Prvi Beogradski noćni market u 2018. pod nazivom "Studio 44" održaće se 30. marta na pijaci u bloku 44 od 18:00 do ponoći. Veliki broj dizajnera, zanatlija, rukotvoraca, vinara i sve popularnijih kraft pivara, očekuje vas uz disko ritam, fenomenalnu zabavu i najbolje beogradske ugostitelje. Dizajn, zanat, hrana i piće karakteristike su ovog noćnog marketa koji zbog svoje atmosfere navija za vas da se na ovom mestu i zaljubite.


Za ljubitelje dobre hrane i vina praznik u najavi. U hotelu Metropol Palas od 31. marta do 1. aprila održaće se drugi po redu Ukus Fest pod sloganom "U slavu ukusa!". Na festivalu će se predstaviti preko 150 izlagača najkvalitetnijih sireva, suhomesnatih proizvoda, slatkiša, džemova, ajvara, uzorni poljoprivredni proizvođači iz Srbije i specijalni gosti iz regiona. Posebno izdvajamo proizvođače vrhunskih vina i domaćih rakija. Takođe, festival promoviše zdravu hranu uzgajanu i spremljenu po home made recepturi.

Posebna vinska svečanost održaće se 31. marta od 14:00 na 10. Wine Style salonu u hotelu Zira. Jubilarno izdanje najuzbudljivijeg vinskog salona na Balkanu predstavlja eminentne vinarije iz Srbije i regiona, a neće izostati ni vina vrhunskih evropskih vinskih kuća. Prefinjena i ležerna atmosfera, veliki broj vinskih profesionalaca, ali i poznatih ličnosti, čini vinski salon jednom od najatraktivnijih manifestacija u gradu. Ne propustite degustaciju vina i druženje.