Reflekt festival 2017

Još jedan u nizu muzičkih letnjih festivala elektronske muzike koji okuplja kvalitetne domaće i inostrane artiste, lociran u Vojvodini, preciznije Novom Bečeju

Utorak 15. avg 2017.

cover image

Napomena: OVAJ FESTIVAL JE OTKAZAN!

Reflekt festival se održava po drugi put 18. i 19. avgusta. Sjajan muzički program će dodatno ulepšati savršena prirodna arhitektura i prelep kej uz reku Tisa, gde se dešavanje organizuje. Ideja koja je izrodila ovaj muzički događaj je plod kreativnog stvaralaštva organizacije Reflekt. Najveća zvezda ovogodišnjeg izdanja je di-džej Avgustin koji dolazi iz glavnog grada Bugarske. Osim elektro zvuka iz Sofije, brojna imena su potvrdila dolazak i obećavaju fantastičan provod bez prestanka.


Line up:

Avgustin

Andrew Meller

TKNO

Wet Dreams

Gabriel Grant

Lazy Bug

KID

Daniel Fritz

Daniel Prehoffer

Mark Myself b2b Shon

Minitronik

TBA


Posetioci će tokom dva dana, koliko traje festival imati prilike da đuskaju uz setove di-džejeva za koje je obezbeđena najkvalitetnija rasveta i ozvučenje, dok će restoran Toster bar iz Novog Sada predstaviti svoje specijalitete. Novi Bečej je malo mesto koje broji oko 13.000 stanovnika, međutim, čestim žurkama i festivalima poput ovog se izdvojilo kao sinonim za kvalitetan provod, pozitivnu atmosferu i dobru energiju na vojvođanski način.