ГДЕ ИЗАЋИ: КАФАНСКИ КАЛЕНДАР ЖУРКИ

Пон 23. мај
Уто 24. мај
Сре 25. мај
Чет 26. мај
Пет 27. мај
Суб 28. мај
Нед 29. мај
Бајка
Викенд @Bajka
22:00
* TBA
Картел
Викенд @Kartel
23:00
Слађа Allegro
Викенд @Kartel
23:00
Елма и Бољи бенд
На Води Кафана
Недеља @Water
22:00
* TBA
Port by Community
Среда @Port
23:00
Шако Полумента
Четвртак @Port
23:00
* TBA
Викенд @Community
23:00
* TBA
Викенд @Community
23:00
* TBA
Пукни зоро
Четвртак @PukniZoro
22:00
* TBA
Викенд @PukniZoro
22:00
Миша Лагуна
Викенд @PukniZoro
22:00
Буцка Михаило Милчић
Пон 23. мај - Нед 29. мај
Бајка
Пет 27. мај
Суб 28. мај
Викенд @Bajka
22:00
* TBA
Картел
Пет 27. мај
Викенд @Kartel
23:00
Слађа Allegro
Суб 28. мај
Викенд @Kartel
23:00
Елма и Бољи бенд
Нед 29. мај
На Води Кафана
Сре 25. мај
Чет 26. мај
Пет 27. мај
Суб 28. мај
Нед 29. мај
Недеља @Water
22:00
* TBA
Port by Community
Сре 25. мај
Среда @Port
23:00
Шако Полумента
Чет 26. мај
Четвртак @Port
23:00
* TBA
Пет 27. мај
Викенд @Community
23:00
* TBA
Суб 28. мај
Викенд @Community
23:00
* TBA
Пукни зоро
Чет 26. мај
Четвртак @PukniZoro
22:00
* TBA
Пет 27. мај
Викенд @PukniZoro
22:00
Миша Лагуна
Суб 28. мај
Викенд @PukniZoro
22:00
Буцка Михаило Милчић
Пон 30. мај
Уто 31. мај
Сре 01. јун
Чет 02. јун
Пет 03. јун
Суб 04. јун
Нед 05. јун
Бајка
Викенд @Bajka
22:00
* TBA
Викенд @Bajka
22:00
* TBA
Картел
Викенд @Kartel
23:00
* TBA
Викенд @Kartel
23:00
* TBA
Недеља @Kartel
23:00
* TBA
На Води Кафана
Среда @Na vodi
22:00
* TBA
Четвртак @Water
22:00
* TBA
На Води
22:00
* TBA
Кафана
22:00
* TBA
Недеља @Water
22:00
* TBA
Port by Community
Среда @Port
23:00
* TBA
Четвртак @Port
23:00
* TBA
Викенд @Community
23:00
* TBA
Викенд @Community
23:00
* TBA
Пукни зоро
Четвртак @PukniZoro
22:00
* TBA
Викенд @PukniZoro
22:00
* TBA
Викенд @PukniZoro
22:00
* TBA
Пон 30. мај - Нед 05. јун
Бајка
Пет 03. јун
Викенд @Bajka
22:00
* TBA
Суб 04. јун
Викенд @Bajka
22:00
* TBA
Картел
Пет 03. јун
Викенд @Kartel
23:00
* TBA
Суб 04. јун
Викенд @Kartel
23:00
* TBA
Нед 05. јун
Недеља @Kartel
23:00
* TBA
На Води Кафана
Сре 01. јун
Среда @Na vodi
22:00
* TBA
Чет 02. јун
Четвртак @Water
22:00
* TBA
Пет 03. јун
На Води
22:00
* TBA
Суб 04. јун
Кафана
22:00
* TBA
Нед 05. јун
Недеља @Water
22:00
* TBA
Port by Community
Сре 01. јун
Среда @Port
23:00
* TBA
Чет 02. јун
Четвртак @Port
23:00
* TBA
Пет 03. јун
Викенд @Community
23:00
* TBA
Суб 04. јун
Викенд @Community
23:00
* TBA
Пукни зоро
Чет 02. јун
Четвртак @PukniZoro
22:00
* TBA
Пет 03. јун
Викенд @PukniZoro
22:00
* TBA
Суб 04. јун
Викенд @PukniZoro
22:00
* TBA