Топ 5 песама за август

Добар ритам не бира ни место ни време. Шта чекате, појачавајте звук на максимум

Недеља 04. авг 2019.

cover image

Ла ла ла песмицама је одзвонило. Август 2019 неће остати упамћен по музици која живи колико и лептир. Сада је тренутак да ухватите никада јачи бит. Летња али моћна музика се слуша од јутра до вечери. Тешко да ће се поновити оваква енергична колекција.


1. Jonas Blue - I Wanna Dance (Visualiser)

Краљице и краљеви подијума за плес, ово је ваша химна. Брзо вежбајте нову кореографију са којом ћете бити број један у сваком клубу.


2. Dirty Vegas - Days Go By (CamelPhat Extended Remix)

Одлична песма и још бољи ремикс једнако седам минута огромне музичке среће. Хит на квадрат који сада расхлађује, а који ће вас и гарантовано грејати у дугим зимским ноћима.


3. Daddy's Groove & Marc Vedo - Feel It

Осећате ту врелину у сваком биту? Наравно! Немогуће је игнорисати снажне летње вибрације и фестивалски вајб у песми. Немате много избора осим да се препустите популарном звуку.


4. Alma - Lonely Night (Martin Solveig Remix)

Ово је типична ствар за ово доба године. Савршена за опуштање уз ледено пиће у најбољем друштву. Залазак сунца, Martin Solveig и ви. Више ништа и није потребно.


5. Goodluck & DJ Ganyani - Waiting For You (Novak Remix)

Повратак на брзе таласе. Много позитивне енергије је загарантовано уколико се ова песма нађе међу фаворитима у плеј листи.