Top 5 pesama za avgust

Dobar ritam ne bira ni mesto ni vreme. Šta čekate, pojačavajte zvuk na maksimum

Nedelja 04. avg 2019.

cover image

La la la pesmicama je odzvonilo. Avgust 2019 neće ostati upamćen po muzici koja živi koliko i leptir. Sada je trenutak da uhvatite nikada jači bit. Letnja ali moćna muzika se sluša od jutra do večeri. Teško da će se ponoviti ovakva energična kolekcija.


1. Jonas Blue - I Wanna Dance (Visualiser)

Kraljice i kraljevi podijuma za ples, ovo je vaša himna. Brzo vežbajte novu koreografiju sa kojom ćete biti broj jedan u svakom klubu.


2. Dirty Vegas - Days Go By (CamelPhat Extended Remix)

Odlična pesma i još bolji remiks jednako sedam minuta ogromne muzičke sreće. Hit na kvadrat koji sada rashlađuje, a koji će vas i garantovano grejati u dugim zimskim noćima.


3. Daddy's Groove & Marc Vedo - Feel It

Osećate tu vrelinu u svakom bitu? Naravno! Nemoguće je ignorisati snažne letnje vibracije i festivalski vajb u pesmi. Nemate mnogo izbora osim da se prepustite popularnom zvuku.


4. Alma - Lonely Night (Martin Solveig Remix)

Ovo je tipična stvar za ovo doba godine. Savršena za opuštanje uz ledeno piće u najboljem društvu. Zalazak sunca, Martin Solveig i vi. Više ništa i nije potrebno.


5. Goodluck & DJ Ganyani - Waiting For You (Novak Remix)

Povratak na brze talase. Mnogo pozitivne energije je zagarantovano ukoliko se ova pesma nađe među favoritima u plej listi.